My Blog List

Wednesday, February 15, 2012

Jom Sertai Bloglist Kertas Warna Merah

 

Jenjalan petang..tetibe terjumpe ini "JOM SERTAI BLOGLIST KERTAS MERAH" apa lagi aku pun maw join gak.Aku join untuk kategori "Blog Masakan Terbaik"..wahahaha..cam bagus jek kan. Takpe la mana taw rejeki belog aku ni leh terpilih lak. Aku memang suke sangat masak dan suke gak makan..hehehe. So pada sesape yg nak join pun leh...hehehe ..Tenkiu so much pada " Si Kertas Merah" yang menganjurkan nih. Moga sukses la belog aku nih..ekekeke (^_^)

10 comments:

  1. Hahaha Awesoome ! semoga sukses selalu (n.n)V

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab join..cepat ajak member2 yang lain join jugak..!!

    ReplyDelete
  3. ur welkam..opkos sye akn ajak ramai2 kwn join.hehehe.Hrp belog sye terpilih nanti.

    ReplyDelete
  4. bagus ni .nak join jgk ..boleh ?

    ReplyDelete
  5. salam kenal dari segmen yg sama...moga ukhwah terus terjalin InsyaAllah

    ReplyDelete
  6. salam kenl dan semoga sukses...!!! amin...!!!

    ReplyDelete